Цікаві винаходи: беконовий пластир має допомогти новим вегетаріанцям

Для людей, що бажають відмовитися від м'яса створили беконовий пластир, про це повідомляє 120.su.

Автор винаходу - Чарльз Спенс, професор експериментальної психології Оксфордського університету (Англія). Він впевнений, що у його винаходу велике майбутнє.

Вчений об'єднався з компанією «Strong Roots», що виробляє рослинну їжу, і спільно вони створили дуже цікавий пластир. Сутність цього дивного винаходу полягає в тому, що певні запахи можуть впливати на людський мозок - наприклад, зменшити тягу до їжі.

Пластир клеїться на шкіру і чимось нагадує нікотиновий, але у нього інший принцип дії. Досить пошкребти його нігтем - і ви відчуєте запах смаженого бекону, після чого, як запевняє Чарльз, вам не захочеться пригощатися реальним беконом.

Професор стверджує, що його новинка, яка зараз проходить тестування, допоможе людям, які вирішили стати на шлях вегетаріанства, але постійно відчувають потяг до м'яса.

Втім, у пластиру є і противники, які не вірять в його ефективність. Деякі люди заявляють, що після запаху апетитного смаженого бекону їм, навпаки, ще сильніше захочеться його з'їсти.

Читай также: Виды экзотического мяса и чем полезно каждое

Нагадаємо, раніше ми розповідали про веганське сало, яке створили в Україні, а також про те, які 3 продукти уповільнують старіння за думкою вчених

Фото: vitbich.org