Готуємо реберця: ТОП-5 рецептів від Food&mood

Фото: https://istockphoto.com

Реберця люблять всі! І способів смачно їх приготувати існує безліч - так що можна час від часу готувати реберця за новим рецептом, порівнювати і насолоджуватися все новими та новими гранями смаку цієї чудової страви.

Наші рецепти приготування свинячих реберець дуже прості і при цьому все виходить дуже смачно. До вашої уваги ми раді представити 5 найцікавіших.

Відкривають наш ТОП свинячі реберця "Золота скоринка". Це свинячі реберця, приготовлені в трав'яному маринаді і карамелізовані в меді, вині з яблуками. Страва безумовно стане центром столу – смачна та соковита!

Фото: https://istockphoto.com

Читай также: Пикник сладкоежки: 7 способов приготовить десерт на гриле

Далі хочемо познайомити вас із ще одним чудовим рецептом - реберцями з соусом барбекю від Марти Стюарт. Марта Стюарт випустила низку куховарських книг, які стали бестселерами, відкрила своє шоу на центральному телеканалі Америки та свій журнал. Рецепти Марти Стюарт подобаються насамперед тим, що не містять якихось важкодоступних інгредієнтів, доступні та зрозумілі, за ними легко готувати.

Фото: https://istockphoto.com

Така страва як реберця, звичайно ж, асоціюється у нас з відкритим вогнем, там вони виходять чудово! Але якщо пікнік найближчим часом не світить і домашнього гриля немає, а м'яса на грилі хочеться так, що, здається, шлунок зводить, вас врятує цей рецепт реберець а-ля гриль. Завдяки набору зі спецій, тривалому приготуванню при низькій температурі, а також використанню решітки, реберця виходять соковитими, зі смачною скоринкою.

Фото: https://istockphoto.com

Читай также: Тайны мангальщика: рецепты маринадов для мяса, рыбы и овощей

Циганська кухня славиться смачними, ситними та простими стравами, з нальотом брутальності. Так і свинячі реберця по-циганськи можна приготувати і для повсякденного обіду або вечері, і приходу гостей. Ніякого підгарнування або соусу не потрібно, страва повноцінна і не залишить байдужими тих, хто її спробує.

Фото: https://istockphoto.com

Свинячі реберця можна готувати і в пакеті! Як це зробити, ви зможете дізнатися з рецепта відомого телеведучого Руслана Сенічкіна. Його блюдо - запечені реберця з овочами - відрізняє соковитість та зручність: адже основна страва готується разом із майбутнім гарніром.

Фото: https://istockphoto.com

Сподіваємося, ви обов'язково виберете один або кілька рецептів, що сподобалися, а, можливо, захочете випробувати кожен з них.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми розповідали, який шашлик може бути небезпечним для здоров'я , а також про те, як пр

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK