Яблучні сирники - ніжні, легкі та дуже смачні, а готуються - за лічені хвилини! Вони відмінно підійдуть на сніданок і безсумнівно порадують всю сім'ю!
Інгредієнти:
- Сухий сир - 200 грам
- Яблука - 1-2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Цукровий пісок - 1/2
- Сіль - 1/3 чайна ложка
- Сода - 1/2 чайна ложка
- Борошно - 1 ст
- Рослинна олія - 2 столові ложки
Спосіб приготування:
- Яблука подрібнюємо в блендері або тремо на дрібній тертці. Додаємо сир і змішуємо блендером.
- Цукровий пісок, яйця і сіль збиваємо до піків. Далі додаємо соду і перемішуємо.
- В "яблучний сир" додаємо яєчну суміш. Акуратно перемішуємо і поступово підсипаємо борошно.
- З отриманого тесту формуємо сирніки.
- Присипаємо їх борошном і смажимо з обох боків до рум'яної скоринки.
- Подавати сирники можна зі сметаною, варенням, сиропом або медом.
Смачного!
Читай также: 5 рецептов разных, но одинаково идеальных сырников
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пп-сирніки від Марини Боржемської та радили, як обрати якісний сир.