Рецепт смачних яблучних сирників

Яблучні сирники - ніжні, легкі та дуже смачні, а готуються - за лічені хвилини! Вони відмінно підійдуть на сніданок і безсумнівно порадують всю сім'ю!

Інгредієнти:  

  • Сухий сир - 200 грам
  • Яблука - 1-2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 1/2
  • Сіль - 1/3 чайна ложка
  • Сода - 1/2 чайна ложка
  • Борошно - 1 ст
  • Рослинна олія - ​​2 столові ложки

Спосіб приготування:

  1. Яблука подрібнюємо в блендері або тремо на дрібній тертці. Додаємо сир і змішуємо блендером.
  2. Цукровий пісок, яйця і сіль збиваємо до піків. Далі додаємо соду і перемішуємо.
  3. В "яблучний сир" додаємо яєчну суміш. Акуратно перемішуємо і поступово підсипаємо борошно.
  4. З отриманого тесту формуємо сирніки. 
  5. Присипаємо їх борошном і смажимо з обох боків до рум'яної скоринки.
  6. Подавати сирники можна зі сметаною, варенням, сиропом або медом.

Смачного!

Читай также: 5 рецептов разных, но одинаково идеальных сырников

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пп-сирніки від Марини Боржемської та радили, як обрати якісний сир