Простий и шибкий рецепт: паста с куркою та шпинатом

Фото: https://www.kwestiasmaku.com/

Ділимося вдалою ідеєю обіду чи вечері, яка готується шибко, а виходить поживною та смачною. 

Інгредієнти:

  • Паста на 2-3 порції
  • 1 одне куряче філе
  • 2 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка оливкової олії
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 1/3 чайної ложки куркуми
  • жменя шпинату (приблизно 50 г)
  • 125 мл вершків 18% (для супів і соусів, в картонній коробці)
  • сир для посипання

Спосіб приготування:

  1. Відваріть макарони в підсоленій воді, аль денте, згідно з інструкцією на упаковці.
  2. Курятину нарізати кубиками, приправити сіллю, перцем і продавленим через прес часником. Змастіть оливковою олією.
  3. Розігрійте вершкове масло у великій сковороді і обсмажте курку. В кінці додайте куркуму і перемішайте.
  4. Влити вершки і довести до кипіння. Покладіть шпинат і занурте його в соус. Готуйте близько 1 хвилини, помішуючи.

Читай также: Обед на скорую руку: паста с кальмарами

5. Викладіть в каструлю відціджені макарони і змішайте їх з соусом, розігрійте, потім відставте з вогню.

6. Подавати з тертим сиром, при необхідності приправити сіллю і перцем.

Смачного!