Ресторанні хитрощі: готуємо ідеальне картопляне пюре

Щоб приготувати картопляне пюре, як у вишуканому дорогому ресторані, потрібно по максимуму прибрати з нього залишки вологи, які надають пюре водянистий смак.

Слід не просто ретельно злити всю воду, в якій варилася картопля, але і просушити його. Що ж робити?

  1. Коли картопля приготована, залиште її в гарячій каструлі без кришки на 3 хвилини або викладіть на суху гарячу сковорідку і потримайте там до тих пір, поки не випарується вода, що залишилася.
  2. Потім налийте в каструлю суміш з рівної кількості молока і вершків так, щоб картопля була занурена в цю суміш не менше ніж на третину обсягу.
  3. Увімкніть під каструлею слабкий вогонь, доведіть молоко з вершками до кипіння, додайте вершкове масло і зніміть з вогню.
  4. Далі гарненько розімніть картоплю. 
  5. А потім збийте пюре блендером. Воно набуде не тільки вершкового смаку, але ще й однорідної шовковистої структури, стане, немов крем.

Читай также: Идея для сытного ужина: пюре-гнезда с беконом

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як готують картопляне пюре в різних країнах світу та ділилися рецептами рецептами незвичайного пюре

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK