Оксана Прокопенко вже більше 10 років працює технологом м'ясо-молочної промисловості. Вона контролює якість м'ясної і молочної продукції, яка потрапляє на полиці супермаркетів, а потім і до нас на стіл.
Крім того, Оксана займається органічним виробництвом молока і м'яса. Вона знає все про підготовку, обробку і зберігання цієї продукції і з легкістю може визначити, де м'ясо нашпиговане хімією або водою, яке свіже, а яке - реанімоване.
Своїми порадами експертка поділилася в передачі "Сніданок з 1 + 1". Давайте подивимось!
Читай также: Мнение: через 20 лет вовсю будем есть мясо, но не из животных
Нагадаємо, раніше ми розповідали, в які міфи про м'ясо не варто вірити та які закуски з м'яса визнані найкращими.