Готуємося до Дня святого Валентина: як влаштувати вечерю за знаком Зодіака

Фото: www.istockphoto.com 

Стоїте на роздоріжжі, не знаючи, як же ж здивувати кохану людину 14 лютого? Коли власних ідей бракує, звертайтеся до зірок. Знак Зодіака підкаже, що саме сподобається вашоій другій половинці. 

Овни

Фото: www.istockphoto.com 

Представники цього знака дуже люблять все яскраве, вогняне. Відмінний романтичний вечір для них - прогулянка по набережній під час заходу сонця, а якщо ще захопити пляшечку вина, Овен буде в захваті! Похід в дорогий ресторан можна сміливо замінити романтичною вечерею при свічках. А що приготувати, ми вже радили

Тельці

Фото: www.istockphoto.com 

Природа - це найпотужніший антидепресант і джерело спокою для Тельця. Якщо ваша половинка народжена під цим знаком, вам дуже пощастило. Незапланований похід в тихе кафе на чашечку кави - це романтично для Тельця. А щоб пробудити пристрасть в них, можна влаштувати невеликий пікнік на березі водойми. І зовсім не важливо, що погода не літня, запасіться теплими напоями (наприклад, глинтвейном в термосі) і тоді така прогулянка підбадьорить та надасть сил. 

Близнюки

Фото: www.istockphoto.com 

Почуття височини дарує представникам цього знаку задоволення. Відмінний варіант - запросити Близнюка в похід в гори: незабутні краєвиди та близькість до неба тільки збільшать його любов. Також для них відмінно підійде романтична вечеря вдома. Щоб підсилити пристрасть і бажання, зав'яжіть Близнюку очі, і давайте йому полуницю з вершками або афродізіаками (наприклад, устриці, мідії, горіхи).

Раки

Фото: www.istockphoto.com 

Це романтична натура. Для них дуже важливе домашнє тепло і затишок. Для Рака кращий романтичний вечір, це коли красива білизна, пелюстки троянд на ліжку, кілька запалених свічок в спальні, музика і шампанське. Повірте, цей вечір він буде пам'ятати ще довго.

Леви

Фото: www.istockphoto.com 

Представникам цього знака важливий тілесний контакт з коханою людиною. Масу задоволення принесе їм, наприклад, поїздка за місто, де ви вдвох проведете вечір. Зробіть йому масаж з маслом (з приємним ненав'язливим ароматом), і Лев буде в захваті.

Діви

Фото: www.istockphoto.com 

Цей знак дуже любить мистецтво. Відвідування театру або кіно принесуть масу задоволення. Їх також можна замінити спільним переглядом хорошої  романтичної комедії вдома з келихом смачного червоного вина.

Терези

Фото: www.istockphoto.com 

Цей знак Зодіаку дуже любить все красиве, вони можуть розглядати красу навіть в простих, на перший погляд, речі. Згадайте з Терезами початок відносин: візьміть квитки на гальорку на будь-який фільм і цілуйтеся. Розбудити пристрасть можна сміливими обіймами і поцілунками в парку або на пристані.

Скорпіони

Фото: www.istockphoto.com 

Це володарі дуже великий сексуальної енергії. Скорпіони - гурмани, вони люблять смачну і незвичайну їжу. Замінити похід в ресторан можна на романтичну вечерю вдома. Головні умови: незвичайне меню і готувати вечерю разом.

Стрільці

Фото: www.istockphoto.com 

Рух - це головна пристрасть Стрільців. Їм подобається все незвичайне, і вони обожнюють подорожувати. Запросіть Стрільця в книжковий магазин і виберіть найкращий путівник по країні, в яку він мріє з'їздити. І якщо зараз поїздка неможлива, то помрійте про неї чи влаштуйте вечерю з найкращими стравами кухні цієї країни!

Козероги

Фото: www.istockphoto.com 

У Козерогах поєднується любов до будинку і затишку і любов до екстремальних пригод. Придумайте квест з незвичайними завданнями. Проведіть ніч на природі, під зірками. Або вдвох влаштуйте для себе щось екстримальне!

Водолії

Фото: www.istockphoto.com 

Представники цього знака люблять науку, космос. Відмінним побаченням для них стане похід в планетарій або незвичайна екскурсія в музей. Можна запросити провести експерименти в науковому центрі або придумати кілька безпечних дослідів, які можна провести вдома. Ну а потомі - смачна вечеря з легкими стравами.

Риби

Фото: www.istockphoto.com 

Народжені під цим знаком дуже люблять природу. Риби будуть щасливі провести час за містом в невеликому будинку біля водойми, розповідаючи романтичні історії. За келихом глинтвейну, при вогнищі - цей час буде неповторний!

Гарного свята!

Читай также: Японский любовный тортик "Айшитеру"

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати супер-швидку романтичну вечерю та радили, які 9 продуктів підвищують тестостерон.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK