Як схуднути за місяць на яєчній дієті

Яєчна дієта вважається ефективною для схуднення і такою, що відмінно "вбиває" почуття голоду. За рахунок переважання в ній легкозасвоюваних білків, обмін речовин прискориться і зайві кілограми почнуть випаровуватися.

Яйця це один з найбільш поживних продуктів, що надають користь здоров'ю. Причому, люди, які пробували худнути на подібних системах харчування, відзначали, що почуття голоду практично не виникало, а результат схуднення був приголомшливим за такий нетривалий час.

Яєчної дієти можна дотримуватися всього один тиждень, а можна і всі чотири поспіль. Природно, тривала дієта дозволить вам скинути більше, ніж тижнева, а також закріпити результат. Але обов'язково проконультруйтесь з лікарем.

А якщо з курячими «не склалося»?

Читай также: Почему яйца нельзя варить слишком долго

Якщо ви не любите курячі яйця з яких-небудь причин, то можете їсти перепелині, тільки в такому випадку замість одного великого яйця потрібно буде з'їдати відразу три маленьких. Тобто, якщо у вас за планом два яйця, то перепелиних ви повинні з'їсти 6.

Правила харчування на яєчній дієті

Всі чотири тижні ваші сніданки - це:

  • 2 яйця,
  • грейпфрут або апельсин,
  • чашка кави без цукру.

Обіди та вечері потрібно чергувати між собою. Наприклад, один день в обід ви їсте тільки фрукти в будь-якій кількості, а ввечері - відварений білковий продукт, на наступний день обід - м'ясо, риба або яйця, вечеря - салат зі свіжих овочів.

Кожен прийом їжі можна доповнювати тостами з цільнозернового хліба або лавашем.

Читай также: Какие яйца лучше: белые или коричневые?

Жирні сорти м'яса, такі як баранина і свинина, краще не вживати. Продукти можна їсти в сирому, вареному, приготованому на пару і навіть смаженому вигляді, але при смаженні намагайтеся використовувати мінімальну кількість рослинного масла або ж користуйтеся антипригарною сковородою.

Бажано, щоб кожен прийом білкової їжі доповнювався овочами і зеленню, так м'ясо, риба і яйця будуть швидше засвоюватися в організмі і процес схуднення теж прискориться.

В день дозволяється з'їдати від 2 до 6 курячих яєць.

Згідно з науковими дослідженнями, курячі яйця необхідний продукт для людей, які ведуть боротьбу із зайвою вагою. Фахівці рекомендують людям з надмірною масою тіла вживати на сніданок варені курячі яйця.

Читай также: Вы видели? 38 млн. лайков собрало фото яйца

Яйця - необхідний продукт в раціоні харчування спортсменів і людей, зайнятих важкою фізичною працею.

А ще курячі яйця позитивно впливають на стан зубів, нігтів і волосся. Так що не тільки схуднете, а й оздоровитесь!

Будьте здорові!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK