Які продукти найголовніші для різних знаків Зодіаку

Фото: www.istockphoto.com

Карбонара чи спагетті-болоньєзе? Які страви ви найбільше любите, багато в чому залежить від вашого знаку зодіаку. Як і частота, з якою ви їсте, і схильність до переїдання.

Астрологія пояснює, чому Стрільцям завжди подобається підтягнута постать, а Терези формою нагадують богиню Афродіту. Можливо, ваш зодіакальний апетит заважає вам дотримуватись здорового харчування. Дізнайтеся, як змінити це або залишатися вірним своїм кулінарним переконанням. Адже їжа – найкращий засіб від поганого настрою та стресу.

Овен

Фото: www.istockphoto.com

Ви ставитеся до їжі практично. Коли ви заходите в магазин, купуєте ту їжу, яку можна їсти без довгої попередньої підготовки. Вам подобаються страви з мікрохвильової печі та страви на винос.

Ви вважаєте, що не варто витрачати час на приготування їжі, адже, як правило, у вас є справи важливіші. Ось чому, коли ви проводите вільний час на кухні, ви готуєте їжу у великій кількості, щоб з'їсти її протягом наступних днів.

Ваше "паливо" - коричневий рис, макарони, боби та всі овочі. Як корисні перекушування вибирайте курагу і редис.

У вас на кухні завжди є : пакет чіпсів або пакетик зі швидким супом - те, що дозволить підкріпитися та продовжити роботу.

Телець

Фото: www.istockphoto.com

Тільці люблять розважатися, і гастрономічно в тому числі. Вони кладуть на свою тарілку вишукані страви, щоби влаштувати свято для всіх органів чуття. Їм подобається смаки і запахи, тому вони перетворюють кожну страву на справжню церемонію. Ви самі знаєте, що можете надовго застрягти за столом і бенкетувати годинами.

Читай также: Любимая еда разных знаков Зодиака

Як правило, Тельці не можуть обійтися без сиру, авокадо, майонезу, кокосового молока і, звичайно, вина. Для вас не існує ідеальної дієти. Ви вважаєте за краще харчуватися відповідно до своєї інтуїції.

У вас на кухні завжди є: піца. Свіжа або з морозилки. І часто ви не обмежуєтеся невеликими перекушуваннями і їсте її цілком.

Близнюки

Фото: www.istockphoto.com

Близнюки люблять обідати у великій компанії. Дружня зустріч за вечерею – сценарій вашої мрії. У таких ситуаціях товариські Близнюки ніколи не закривають рота, тому основним стравам віддають перевагу закускам.

Переїсти скільки душі завгодно – не ваша мета. Коли ви проводите час на самоті, вам подобається оточувати себе їжею, яка змушує вас почуватися комфортно. Супи, млинці з начинкою, страви із зеленого горошку, свіжі салати та огірки – ці варіанти завжди у вашому меню. Вони йдуть із келихом вина, обов'язково у збільшеному розмірі.

У вас завжди є на кухні: попкорн. Ви вважаєте, що це низькокалорійна закуска, яка ніколи не набридне.

Рак

Фото: www.istockphoto.com

У чутливих Раків можливі проблеми зі шлунком, тому вони контролюють те, що потрапляє на їхню тарілку. На вашій кухні є їжа, "зручна" для живота. Ви емоційно ставитеся до їжі, тому вам подобається оточувати себе так званою комфортною, затишною їжею. Пиріжки за маминим рецептом, глінтвейн, каша, що зігріває.

Читай также: Узнайте, какой вы десерт по знаку Зодиака

Коли Ракам погано, вони просто відчиняють холодильник. У ньому завжди зберігається втішний приз. Відповідно до астрології, ваша дієта має бути збалансована між корисними жирами, нежирними білками та натуральними цукрами. Страви на основі коричневого рису, пшона, помідорів, буряків чи кокосового молока корисні для вашого організму.

У вас на кухні завжди є залишки домашньої їжі. Ви вкладаєте душу в приготування їжі і не дозволяєте нічому пропасти даремно.

Лев

Фото: www.istockphoto.com

Ви знаєте людину, яка завжди поспішає за обідній стіл і щоразу відчуває гастрономічний оргазм? Це безумовно Лев. Так, усім відомі ваші цмокаючі звуки та звуки захоплення над усім, що потрапляє у вашу тарілку. Їжа завжди покращує ваше самопочуття. Ви любите планувати своє харчування та проводити вільний час на кухні.

Включіть у свій раціон свіжі салати, кавун, диню або гарбузове насіння. Ці інгредієнти здорово вгамують апетит. Зверніть увагу на складні вуглеводи, тому що при вашій пристрасті до їжі легко переїдати.

У вас на кухні завжди є : морозиво. Ви любите їсти його прямо з відерка та ділитися ним зі своїми друзями.

Діва

Фото: www.istockphoto.com

Як знак зодіаку, який любить контроль, ви маєте свій режим харчування. Ви суворо дотримуєтеся дієти і харчуєтеся за розкладом. Ви робите ставку на дуже цінні страви, що підвищують працездатність організму та позитивно впливають на мозок. Ви любите корисні закуски у вигляді горіхів або сухофруктів і часто починаєте свій день із каші.

Ваша кухня наповнена свіжими продуктами. Ви завжди додаєте до свого списку покупок зелені листові овочі, помідори, морепродукти та пластівці без цукру. Ви їсте здорову їжу, але коли "хочете побалувати себе", то тягнетесь до шоколаду, улюбленого чізкейка або дуже солодких фруктів.

У вас на кухні завжди є авокадо. Ви ніколи не відмовите собі у перекусі на основі цього інгредієнта.

Терези

Фото: www.istockphoto.com

Ви ставитеся до їжі як мистецтва. У вас чудовий апетит, через що ви іноді їсте з тарілок друзів. Ви відкриті для кулінарних експериментів та любите пробувати нове. Ви не вмієте дотримуватися помірності, тому схильні до переїдання. Ви завжди швидко спустошуєте тарілку, щоб одразу отримати ще трохи. Якщо ви хочете виглядати чудово, попрацюйте над цим та давайте собі правильні порції.

Читай также: 5 знаков Зодиака, которые хотят, чтобы лето не кончалось никогда

Переконайтеся, що ваша їжа складається з білків, корисних жирів, свіжих овочів та невеликої кількості вуглеводів. На закуску вибирайте яблука чи горіхи. Включіть у свій раціон нежирну рибу та свіжі трави, такі як петрушка, базилік та фенхель.

У вас на кухні завжди є : шоколадне печиво. Ви не зможете встояти перед цією солодкою закускою.

Скорпіон

Фото: www.istockphoto.com

Для Скорпіонів їжа – більше, ніж потреба. Кожен прийом їжі – це чудова подія, яка стимулює не лише почуття смаку. Ви любите їсти те, що хочете, у необмеженій кількості та у будь-який час дня. Особливо коли ви у стресі. Ви дуже цінуєте їжу з багатим смаком. Страви з шоколадом, гарбузом, грибами чи морепродуктами швидко змусять вас попросити ще. А ще, здається, вам завжди хочеться гарного супу. Ніщо так не приносить вам задоволення, як миска ароматного рамена. Класичний бульйон також чудово підходить для цієї ролі.

На вашій кухні завжди є : запаси з їжею (на "чорний день") та інгредієнти для модного чи домашнього супу.

Стрілець

Фото: www.istockphoto.com

Серед Стрільців часто трапляються вегетаріанці. Ви хочете, щоб ваша їжа була сезонною, свіжою та натуральною. Ви розбірливі та їсте лише ті продукти, які відповідають вашим «харчовим стандартам». Ви завжди читаєте етикетки. Ви робите покупки в еко-магазинах або безпосередньо у фермерів. Ви дотримуєтеся принципу "Я те, що я їм". Здорове харчування - це ваше повсякденне життя, вам не потрібно примушувати себе до добрих звичок.

Читай также: Брауни для Девы, пудинг для Весов: какие десерты предпочитают знаки Зодиака

Щоб довго радіти своєму здоров'ю, не забувайте про добавки. Якщо ви дотримуєтеся рослинної дієти, увімкніть у своє меню лляну олію, яка є джерелом цінних жирних кислот. А чорнослив та фініки нехай стануть вашим замінником солодощів.

На вашій кухні завжди є : гострий соус. З його допомогою ви покращуєте смак вашої правильної та здорової їжі.

Козеріг

Фото: www.istockphoto.com

Козероги дуже прив'язані до свого режиму харчування. Їхні кулінарні переваги залишаються незмінними протягом багатьох років. Визнайте самі, що часто їсте саме те, що їли у старшій школі. Ви дуже добре знаєте, що вам подобається, а що ні, тому уникаєте експериментів.

Коли ви їсте поза домом, то ходите в ті самі місця. Так ви уникаєте розчарування та непотрібного стресу. Ви ніколи не зневажатимете страви, приготовані мамою або бабусею.

У вас на кухні завжди є : сирна дошка та пляшка вина. У вас також є комора з усілякими вареннями-соліннями та запасами їжі.

Водолій

Фото: www.istockphoto.com

Ваша тарілка зазвичай виглядає як веселка. Ви любите здорову їжу. Рідкісний японський соус, гриби маш, адаптогени... Ви озброєні всіма інгредієнтами, які важко знайти у звичайному продуктовому магазині. Не дивно, що ваші страви точно безпосередні. Ви стежите за харчовими трендами та готові до відкриття нових смаків.

Вам подобається знати, що потрапляє у ваш шлунок. Наступного разу, коли підете за покупками, пошукайте тофу, свіжі овочі та пучок зелені. Такі делікатеси, як брюссельська капуста та петрушка, дуже корисні для здоров'я.

У вас на кухні завжди є : хумус. Це ідеальна закуска для вас з високим вмістом білка.

Риби

Фото: www.istockphoto.com

Риба, як випливає з назви, цінує рибу та морепродукти. Ви любите середземноморські страви. Ви їсте лише красиво оформлені страви. Ваша їжа має бути солоною або приправленою пряними спеціями. Поважаєте ви і кухню сім'ї, де виросли, часто готуєте за сімейними рецептами.

Ви черпаєте натхнення у кулінарії з усього світу. Вам подобається, коли застілля забирає вас у подорож кудись далеко. Ви не боїтеся експериментувати із травами, щоб вивести свою їжу на новий рівень. Ви народилися вже із вишуканим смаком. Обід з келихом вина для вас – норма.

У вас на кухні завжди є : манна крупа та продукти, які ви їли в дитинстві.

Читай также: Знак-темперамент- еда: как питаться по Зодиаку

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку просто ненавидять возитися на кухні , а також про 5 знаків, які готові їсти з ранку до ночі.

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK