5 продуктів, від яких з'являються зморшки

Якщо "Ми - це те, що ми їмо", то і наші передчасні зморшки - наслідки нашого способу життя і неправильного харчування. А винні у всьому, перш за все, ці 5 продуктів.

Цукор 

Молекули цукру мають здатність пошкоджувати білки. Коли цукор руйнує зв'язку в протеїнах, ті деформуються і виділяють токсини, які порушують клітинний метаболізм. Особливо вразливим до такого руйнування колаген - білок, що забезпечує шкірі здоровий вигляд, гладкість і пружність. На думку дослідників, для шкіри небезпечні і замінники цукру - вони здатні стати причиною мішків під очима і запалень на шкірі.

Не можете відмовитися від солодкого, замінюйте цукор медом або готуйте десерти без цукру

Ковбасні вироби

Читай также: Продукты, которые заряжают организм энергией

Ковбасні вироби містять в своєму складі фосфатні добавки. При попаданні в організм вони утворюють з'єднання з кальцієм, що негативно впливає на стінки артерій і судин, робить шкіру млявою і в'ялою.

Кава і чай

Ці напої активують сечовипускання і таким чином сприяють обезводненню організму. Втрачаючи вологу, шкіра стає менш еластичною і більш схильною до пошкоджень. Протягом дня потрібно обов'язково пити просто чисту воду, це захищає шкіру від зневоднення.

Спеції 

Читай также: Продукты, помогающие коже оставаться молодой

Пряна їжа активізує кровообіг. Люди з вродженою схильністю до куперозу можуть зіткнутися з появою специфічних проблем у зв'язку з розривом дрібних кровоносних судин, що не витримують активного кровотоку.

Молоко

Вживаючи молочні продукти, важливо стежити за тим, як на це реагує ваша шкіра. У багатьох людей після «молочки» можуть виникати вугри і почервоніння, причому для цього не обов'язково володіти непереносимістю лактози.

Читай также: 5 продуктов, которые предотвратят ранние морщинки

Нагадаємо, раніше ми писали про продукти, які небезпечно їсти в сирому вигляді та ділилися рецептами смузі для красивої шкіри

Будьте здорові!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK