Блогерка Татуся Бо: "Мене з аукціону продають. Налітайте!"

Новину про те, що її продають, журналістка та блогерка Татуся Бо радісно повідомила на своїй сторінці у Фейсбуку.

І одразу ж пообіцяла покупцю, який зробить найвищу ставку за лот № 4, навчити його варити нормальні полтавські вареники і робити галушки. Думаєте жартувала? А от і ні!

Хто і навіщо продає Татусю?

Пост, який на перший погляд виглядає як жарт, насправді має високу і благородну мету. Команда активістів, до яких приєдналася і Татуся Бо (псевдонім Тетяни Борисенко) проводить доброчинний аукціон для збору коштів на потреби фонду "Свої" та для діток з центру "9/11". Раніше ми розповідали, який флешмоб провів фонд Таблеточки у Всесвітній день лимонаду.

Фонд "Свої" надає захист та допомогу громадянам України, які постраждали від бойових дій. 
Центр соціально-психологічної реабілітації "9/11" - опікується сім'ями та дітьми з інвалідністю із числа ВПЛ, що проживають у Києві та області.

Отож, переможець аукціону отримає можливість поспілкуватися з Татусею, разом з нею наварити вареників, а його гроші - врятують чиєсь життя. Бонусом під час зустрічі блогерка пропонує поділитися особистим рецептом добрих і швидких пампушок до борщу.

На кухні Татуся і справді чаклує, а її пости про їжу, як от рецепт капусняка, можна читати як поему.

"Її знамениті полтавські вареники і галушки заставляють вас непритомніти і усвідомлювати, в якій прекрасній країні ми народилися (кажуть, що дехто навіть змінив громадянство на українське після дегустації страв від Татусі)", - пише про кулінарні здібності блогерки радіоведуча Соня Сотник.

Відкривають аукціон у День Закоханих 14 лютого і триватиме він до 1 березня. У цей період всі бажаючі можуть робити ставки (мінімальна ставка - 1000 грн), а переможця визначать у перший день весни.

Разом з Татусею організатори аукціону "продають": Сергія Кузіна, Анну Сан, Тату Кеплер, Сергія Кодацького, Міну Сорвіно, Наталію Лелюх і саму Соню Сотник.

Читай также: "Заможна галушка" - рецепт коронного полтавского блюда

Ці люди мають великі серця та унікальний досвід, яким готові поділитися з іншими заради доброї справи. І разом вони закликають продукувати тепло і любов, ділитися уміннями та знаннями. Чекати на весну разом - легше.

Приєднуйтесь до аукціону та ласуйте смачними полтавськими варениками від Татусі Бо!

А поки можете підготуватися до майстер-класу і освоїти 5 способів зліпити найгарніші вареники.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK