Ця страва дійсно універсальна: вона може як бути закускою, так і грати головну роль за обіднім столом - це реберця.
За всі роки телеведучий Руслан Сенічкін готував їх і на кухні передачі "Сніданок з 1+1", і на природі, з маринадом і без. Але сьогодні вперше він спробує їх приготувати в спеціальному пакеті з улюбленими овочами.
Інгредієнти:
- реберця - 1 кг,
- мед - 2 ст. л.,
- морква - 3 шт.,
- цибуля - 2 шт.,
- брокколі - 1 шт.,
- гірчиця, 1 ч. л.,
- сік лимона - 2 ст. л.,
- оливкова олія - 2 ст. л.,
- спеції за смаком.
Спосіб приготування:
Читай также: Ребрышки а-ля гриль в духовке (фото-рецепт)
Більше цікавих та смачних рецептів від Руслана Сенічкіна ви знайдете ТУТ.
Смачного!