Запечені реберця з овочами (рецепт Руслана Сенічкіна)

Ця страва дійсно універсальна: вона може як бути закускою, так і грати головну роль за обіднім столом - це реберця. 

За всі роки телеведучий Руслан Сенічкін готував їх і на кухні передачі "Сніданок з 1+1", і на природі, з маринадом і без. Але сьогодні вперше він спробує їх приготувати в спеціальному пакеті з улюбленими овочами. 

Інгредієнти: 

  • реберця - 1 кг,
  • мед - 2 ст. л.,
  • морква - 3 шт.,
  • цибуля - 2 шт.,
  • брокколі - 1 шт.,
  • гірчиця, 1 ч. л.,
  • сік лимона - 2 ст. л.,
  • оливкова олія - 2 ст. л.,
  • спеції за смаком.

Спосіб приготування: 

Читай также: Ребрышки а-ля гриль в духовке (фото-рецепт)

Більше цікавих та смачних рецептів від Руслана Сенічкіна ви знайдете ТУТ

Смачного!

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK