Не тільки літом та весною, а й восени, і навіть взимку можна готувати на грилі! Були б смачні рецепти та бажання!
Один з перевірених рецептів для гриля пропонує відомий телеведучий та кулінар Руслан Сенічкін. Він покаже, як побалувати свої смакові рецептори незвичайним поєднанням смаків та приготує соковиті ковбаски з персиками.
Нам знадобляться такі інгредієнти:
- 350 г ковбасок,
- 4 персика,
- 1 цукіні,
- мед,
- 2 шт болгарського перцю,
- оливкова олія,
- бальзамічний соус,
- перець чилі.
Спосіб приготування:
Читай также: Что приготовить на гриле: 4 вкусных рецепта
Більше смачних та цікавих рецептів від Руслана Сенічкіна ви можете знайти ТУТ. .
Смачного!