Фото: https://www.kwestiasmaku.com/
Ділимося вдалою ідеєю обіду чи вечері, яка готується шибко, а виходить поживною та смачною.
Інгредієнти:
- Паста на 2-3 порції
- 1 одне куряче філе
- 2 зубчики часнику
- 1 чайна ложка оливкової олії
- 1 столова ложка вершкового масла
- 1/3 чайної ложки куркуми
- жменя шпинату (приблизно 50 г)
- 125 мл вершків 18% (для супів і соусів, в картонній коробці)
- сир для посипання
Спосіб приготування:
- Відваріть макарони в підсоленій воді, аль денте, згідно з інструкцією на упаковці.
- Курятину нарізати кубиками, приправити сіллю, перцем і продавленим через прес часником. Змастіть оливковою олією.
- Розігрійте вершкове масло у великій сковороді і обсмажте курку. В кінці додайте куркуму і перемішайте.
- Влити вершки і довести до кипіння. Покладіть шпинат і занурте його в соус. Готуйте близько 1 хвилини, помішуючи.
Читай также: Обед на скорую руку: паста с кальмарами
5. Викладіть в каструлю відціджені макарони і змішайте їх з соусом, розігрійте, потім відставте з вогню.
6. Подавати з тертим сиром, при необхідності приправити сіллю і перцем.
Смачного!