Фото: https://kuchnialidla.pl
Справжній рай для любителів полуниці! Приготуйте цей освіжаючий мус, коли захочете скуштувати щось дійсно смачне та просте!
Складові:
- звичайна або заморожена полуниця - 450 г
- цукор - 80 г
- желатин - 4-5 чайних ложок
- холодна вода - 4-5 ст
- вершки густі 36% - 250 г
- свіжа м'ята - для прикраси
також знадобиться:
- блендер
- кухонний віночок
Спосіб приготування:
- Желатин залити холодною водою, перемішати і залишити приблизно на 5-7 хвилин, щоб він набухнув.
- Нагрійте полуницю з цукром у каструлі на середньому вогні, помішуючи. Коли вона розм’якне і пустить сік, вимкніть вогонь. Відставте полуницю в сторону, щоб вона трохи охолонула, і змішайте її до однорідного однорідного мусу. Знову відварюємо.
- Додайте желатин і інтенсивно перемішайте, поки він не розчиниться. Відставте мус з желатином до повного охолодження.
- Збийте сильно охолоджені вершки до пишності.
- Порціями додаємо охолоджений полуничний мус. Кожен раз акуратно перемішуйте все віночком.
- Готовий мус розкласти в банки і поставити в холодильник до застигання.
Читай также: Літній сніданок: пухнастий імперський омлет з полуницею
7. Перед подачею прикрасити листочками м’яти.
Смачного!