Фунчоза з овочами і крабовими паличками: рецепт Руслана Сенічкіна

Рисова локшина Фунчоза - легендарний засіб підвищення сил організму. Японські ніндзя віддавали перевагу саме фунчозі.

У ній міститься багато вітамінів групи В, які зміцнюють нервову систему, вітаміни РР і Е а також різні мінерали, необхідні організму людини, такі як калій, марганець, кальцій, фосфор, залізо, мідь, магній, цинк і селен. Є в фунчеза і приблизно 7-8% білка.

Читай также: Салат с фунчозой в четыре руки: готовят TAYANNA и Руслан Сеничкин

Рисова локшина багата на складні вуглеводи, які забезпечують довгостроковий енергетичний потік в м'язи організму. Споживання великої кількості складних вуглеводів знижує денну норму жирів і цукру без втрати енергії, необхідної для людини. Тому рисова локшина - ідеальний продукт для підтримки настрою і фігури.

В ефирі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" ведучій Руслан Сенічкін показав, як на основі фунчози приготувати смачню страву. 

Інгредієнти:

  • фунчоза - 200 г,
  • морква - 1 шт.,
  • імбир - 40 г,
  • гриби - 200 г,
  • цукіні - 1 шт.,
  • часник - 3 зубчики,
  • соєвий соус - 3 ст. л.,
  • крабові палички - 200 г,
  • болгарський перець - 2 шт.

Спосіб приготування: 

Більше смачних та цікавих рецептів від Руслана Сенічкіна ви зможете знайти ТУТ

Смачного! 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK