Рисова локшина Фунчоза - легендарний засіб підвищення сил організму. Японські ніндзя віддавали перевагу саме фунчозі.
У ній міститься багато вітамінів групи В, які зміцнюють нервову систему, вітаміни РР і Е а також різні мінерали, необхідні організму людини, такі як калій, марганець, кальцій, фосфор, залізо, мідь, магній, цинк і селен. Є в фунчеза і приблизно 7-8% білка.
Читай также: Салат с фунчозой в четыре руки: готовят TAYANNA и Руслан Сеничкин
Рисова локшина багата на складні вуглеводи, які забезпечують довгостроковий енергетичний потік в м'язи організму. Споживання великої кількості складних вуглеводів знижує денну норму жирів і цукру без втрати енергії, необхідної для людини. Тому рисова локшина - ідеальний продукт для підтримки настрою і фігури.
В ефирі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" ведучій Руслан Сенічкін показав, як на основі фунчози приготувати смачню страву.
Інгредієнти:
- фунчоза - 200 г,
- морква - 1 шт.,
- імбир - 40 г,
- гриби - 200 г,
- цукіні - 1 шт.,
- часник - 3 зубчики,
- соєвий соус - 3 ст. л.,
- крабові палички - 200 г,
- болгарський перець - 2 шт.
Спосіб приготування:
Більше смачних та цікавих рецептів від Руслана Сенічкіна ви зможете знайти ТУТ.
Смачного!