За останні кілька років авокадо став надзвичайно поширеним. Його імпорт збільшився аж на 21%. Українці ж за останній рік з'їли близько 4 тисяч тонн цього екзотичного фрукта!
Воно й не дивно, адже він надзвичайно корисний і його можна використовувати в безлічі блюд.
Рецептом одного з них вирішив поділитися журналіст каналу 1+1 Єгор Гордєєв. Він приготує сніданок і запече авокадо з яйцями і зеленню.
Інгредієнти:
- авокадо - 2 шт,
- яйця - 4 шт,
- кінза свіжа - 10 г,
- перець гострий - 10 г,
- прованські трави,
- сіль.
Спосіб приготування:
Більше смачних рецептів у виконанні Єгора Гордєєва ви зможете знайти ТУТ