Як запекти авокадо з яйцями - рецепт Єгора Гордєєва

За останні кілька років авокадо став надзвичайно поширеним. Його імпорт збільшився аж на 21%. Українці ж за останній рік з'їли близько 4 тисяч тонн цього екзотичного фрукта!

Воно й не дивно, адже він надзвичайно корисний і його можна використовувати в безлічі блюд.

Рецептом одного з них вирішив поділитися журналіст каналу 1+1 Єгор Гордєєв. Він приготує сніданок і запече авокадо з яйцями і зеленню.

Інгредієнти:

  • авокадо - 2 шт,
  • яйця - 4 шт,
  • кінза свіжа - 10 г,
  • перець гострий - 10 г,
  • прованські трави,
  • сіль.

Спосіб приготування:

 

Більше смачних рецептів у виконанні Єгора Гордєєва ви зможете знайти ТУТ

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK