For My Honey – корисні здорові сніданки та солодощі

Харчуватися смачно та з користю – мрія кожного, а засновниці бренду For My Honey, Світлана і Олеся, втілили її в життя. Шляхом довгих експериментів та пошуків народилася на світ особлива гранола – хрустка, в міру солодка, з надзвичайно ніжним смаком та ароматом, вона несе в собі користь вівсяних пластівців, меду, сухофруктів та горіхів. Наступним етапом стало виготовлення печива та цукерок без цукру – вони теж неймовірно смачні і повністю натуральні. Ми розпитали Світлану та Олесю про їх дивовижні смаколики та плани на майбутнє.  

Коли ви вперше спробували гранолу, пам’ятаєте свої враження?

Насправді, ми не пам’ятаємо коли вперше спробували гранолу. Але точно пам’ятаємо, коли вперше її приготували: було смачно, але дууууууже далеко від того, що сьогодні може кожен спробувати, придбавши гранолу For My Honey.

А що стало поштовхом до думки почати виробляти гранолу самостійно?

Спочатку було бажання, щоб наші родини харчувалися корисно і мали здоровий сніданок. А ще, дуже хотілося, щоб цей сніданок був «швидким». Тоді і народилася ідея приготування граноли. А спробувавши такий кайф «на смак», ми відчули, що так повинен починатися ранок кожної людини, яка дбає про своє здоров’я та цінує свій час.

Ви готуєте гранолу вдома чи вже маєте виробничі потужності?

Наразі ми запускаємо виробництво граноли і вже готуємо її не вдома, хоча гранола та солодощі For My Honey завжди залишатимуться «домашніми», тому що завжди готувалися і будуть готуватися з любов’ю та теплом.

Познайомте читачів з особливостями приготування граноли: чи це довго, які моменти визначальні для результату?

Приготування граноли починається з бажання нести користь. Правда. Решта – деталі. Існує безліч рецептів граноли: з оливковою олією або кокосовою; з медом або агавою; з сухофруктами чи з горіхами. Наш рецепт «вимальовувався» протягом 8 місяців: ми гралися з різними інгредієнтами та їхньою кількістю. І в результаті маємо гранолу, яка дарує задоволення та здоров’я.

Які інгредієнти входять до складу граноли For My Honey та як ви їх обираєте?

Основні інгредієнти граноли: вівсяні пластівці, горіхи, мед, сухофрукти. До вибору постачальників ми поставилися з великою відповідальністю і тому замовляємо лише у тих, у кого є усі сертифікати якості.

Які смаки граноли ви пропонуєте?

Щоб кожен ранок був по-новому радісний, ми придумали 7 видів граноли:

Nuts' Trio – мигдаль, кедрові горішки, волоський горіх;

Chocolate Coconut – фундук, кокосова стружка, молочний шоколад;

Cherry Boom – волоський горіх, гарбузове насіння, сушена вишня;

Sweet Cashew – горішки кеш'ю, насіння чіа, екстракт троянди;

Mindal – мигдаль, насіння соняшника, кунжут, світлі родзинки;

Ginger – сушена журавлина, кориця, чорний кунжут, фундук, імбир;

Finik – фініки, мигдаль, насіння льону, кіноа.

До складу кожної входить мед, екстракт ванілі, кокосова олія (зовсім трошки) та вівсяні пластівці.

У вашому асортименті окрім граноли є ще декілька цікавих позицій – біскотті без цукру та цукерки. Розкажіть про них детальніше.

Цукерки For My Honey просто божественні, не будемо скромними у цьому. До складу входять арахіс, фундук, сухе молоко, мед та домашній чорний шоколад. До складу ж біскотті входять спельтове та рисове борошно, горіхи, сухофрукти та стевія. Ми не використовуємо цукор, натомість додаємо стевію. Стевія виводить холестерин з організму, зменшує кількість цукру в крові, знищує мікроби в організмі, сприяє зміцненню імунітету та в ній 0 калорій.

Як можна замовити гранолу та інші смаколики від бренду For My Honey?

Обравши те, що до вподоби, зателефонуйте або напишіть нам на номер 073 068 03 30, або зв’яжіться з нами в Instagram чи Facebook, і вже зовсім скоро здоровий сніданок буде у вас на столі.

Як плануєте розвивати власну справу, про що мрієте?

Від самого початку у нас одна мрія – щоб ранок кожного з вас починався із посмішки та задоволення від життя. А гранола та корисні солодощі  – один із інструментів для реалізації цієї мрії.  

Що побажаєте нашим читачам?

І власне цього і бажаємо читачам: легких здорових ранків, задоволення від життя і від кожного дня.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK