В дієтології є таке поняття, як "французький парадокс". Кожен день французи вживають жирну їжу, не дуже піклуючись про кількість калорій, але при цьому тримають марку однієї з найбільш здорових і струнких націй.
І, як ми знаємо, французи обожнюють хліб, випічку, адже французьский багет - один з найвідоміщів сиволів цієї країни. Французи до вибору хліба підходять дуже виважено. Більшість тамтешнього хліба з цільнозернового борошна. У ньому мінімум солі і жодної дрібки цукру.
Журналістка каналу 1+1 Валерія Ковтун бачила на власні очі, з чого печуть хліб в найстарішій паризької пекарні. І з'ясувала, чому парижанки залишаються стрункими, незважаючи на пристрасть до хліба.
Давайте дізнаємося про це і ми!
Читай также: 7 правил здорового питания от жителей Франции
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготували французький цибулячий суп та ділилися рецептом вишуканого французького десерту "Плаваючі острови".
Смачного!