Ліверпульський ресторан звинуватили в сексизмі

Власники ресторану «Manhattan Bar and Grill» (Ліверпуль, Англія) не очікували, що одна позиція в їх меню викличе таку лють у людей, повідомляє 120.su.

Вибираючи страви, багато відвідувачів звертали увагу на стейк, названий «жіночим». Таким його робить той факт, що він важить менше, ніж звичайний.

Заклад негайно звинуватили в сексизмі і в тому, що його власники, схоже, все ще живуть в минулому столітті. Адже часи сильно змінилися, так що жінок ображає припущення, що вони не зможуть впоратися з великим стейком - впевнені користувачі соціальних мереж, що дискутували про політику ресторану.

Але всі, кого обурило скандальне блюдо, так нічого і не домоглися, адже «Manhattan Bar and Grill» не збирається міняти назву стейка. Раніше він називався по-іншому, і став «жіночим» з однієї простої причини - як не дивно, його найчастіше замовляли жінки. Крім того, власники ресторану навіть раді, що галас навколо м'ясної страви зробив їм непогану рекламу.

Читай также: Національна ресторанна премія СІЛЬ назвала найкращі заклади 2019 року

Нагадаємо, раніше ми розповідали про унікальний японський ресторан, де подають суп з 74-річного бульону, а також дивувалися римському ресторану, де в кожній страві так чи інакше присутнє морозиво.