Фото: www.istockphoto.com
Цей пиріг з розряду "нашвидкуруч": головне змішати всі компоненти та "забути" в духовці на хвилин 50, займаючись своїми справами.
Звичайно, брати участь у кулінарних конкурсах з вишуканими рецептами з цим полуничним пирогом ви навряд чи станете, а от порадувати себе та домашніх смачною випічкою із сезонними ягодами, не витрачаючи багато часу на кухонні маніпуляції – це якраз той випадок!
Складові:
- Полуниця – 400 г.
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 80 г.
- Борошно – 80 г.
- Розтоплене вершкове масло - 100 г.
- Стручок ванілі – 1/2 шт.
- Розпушувач – половина ч.л.
Спосіб приготування:
- Цей пиріг готується для випікання настільки блискавично, що вирішивши його приготувати, відразу розігрівайте духовку до 180 градусів.
- Далі форму діаметром 18 см змастіть вершковим маслом.
- Полуницю помийте, обсушіть і поріжте довільно.
- Яйця збийте з рештою інгредієнтів до стану крему.
- Вилийте тісто у форму. Наверх викладіть полуницю. У процесі випікання вона сама опуститься у тісто.
- Випікайте 40-50 хв при температурі 180 градусів.
- Після закінчення цього часу дістаньте з духовки, дайте відпочити і подавайте з улюбленими напоями.
Смачного!
Фото: www.istockphoto.com
Читай также: Чем именно полезна клубника для организма человека
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що ще можна приготувати з полуниці , ділилися рецептами полуничного трайфлу , пирога "Ідеальна пара" з полуницею та ревенем , а також пирога "Літній чайний".