3 продукта, які призводять до передчасного старіння

Фото: www.istockphoto.com 

Уникнути старіння неможливо, однак цей процес можна сповільнити. І посприяти, як і зашкодити цьому можуть наші щоденні звички. Так, передчасно позбавити молодості можуть зокрема харчові звички та надання переваги певним продуктам.

Про найбільш опасну трійцю повідомило видання uainfo.org. І ось ці продукти:

1. Чіпси

Вони викликають прискорене старіння через те, що в них міститься багато продуктів кінцевого глікірованія (AGE). Вони утворюються при поєднанні жиру або білка з цукром. За словами дієтолога Триста Беста, крім картопляних чіпсів AGE можна також виявити в напівфабрикатах.

2. Морозиво

Читай также: 3 продукта, замедляющих старение, от которых этого никто не ждал

Ці літні солодкі ласощі також можуть привести до передчасного старіння через поєднання молочного жиру з цукром. Таке поєднання також порушує роботу кишечника. Тому морозиво краще замінити іншими холодними десертами, наприклад, на основі рослинної молока.

3. Енергетичні та солодкі газовані напої 

Багато хто використовує ці напої з метою підбадьоритися і прогнати сон. Однак вони також можуть викликати нервове тремтіння і згубно впливати на шкіру. Діючи як сечогінний засіб, вони підвищують потребу в отриманні рідини. Якщо вживати їх регулярно, то через брак води, а також великої кількості цукру, який міститься в одній банці такої газованої води, організм може почати прискорено старіти. 


Давайте  дружить! Вот наш ФейсбукPinterestТелеграм. Добавляйтесь в друзья!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK