З'явилася перша в світі горілка з джекфрутем

Джекфрут, або індійське хлібне дерево, є родичем інжиру і в останні роки став неймовірно популярним через можливість його використання в якості альтернативи м'ясу у вегетаріанської і веганскої кулінарії. Ми вже розповідали про цей для нас дещо новий і вже такий популярний продукт.

Крім своїх смакових якостей фрукт широко цінується за велику кількість вітамінів, антиоксидантів і поживних речовин. І через це він не тільки стає інгредієнтом багатьох страв, а й навіть інгредієнтом алкогольних нопоїв! Так, як повідомив сайт kedem.ru, нещодавно американська компанія MBF Brands випустила першу в світі горілку з Джекфрут під назвою Slapjack.

Ця горілка переганяється з кукурудзи, дистилюється 6 разів, фільтрується 3 рази, після чого в неї додається натуральний сік джекфрута. Смак горілки Slapjack описується як соковитий і тропічний, з нотами манго, банана, ананаса, апельсина і персика. Виробники радять подавати напій як самостійний, так і додавати в коктейлі. 

Читай также: В Британии презентовали чернобыльскую водку "Атомiк"

Фото: facebook.com/JJ-Liquor-1530913793833505

Нагадаємо, раніше ми розповідали про горілку з молока, яку випустили в Канаді, а також про те, як американці винайшли спосіб робити горілку з відходів

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK