Під брендом Disney в Україні вироблятимуть корисні солодощі

Корисні солодощі для дітей під американським брендом Дісней вже скоро з'являться на полицях наших магазинів. Цікаво, що виробляти їх буде українська кондитерська компанія, яка відмовилася від використання цукру та штучних барвників і зробила ставку на здорові кондитерські вироби. Причина проста: цукор шкідливий для дітей і навіть входить у п'ятірку продуктів, що скорочують життя. Але ж смаколиків хочеться і малим, і дорослим.

Саме турбота про здоров'я дітей стала головною причиною, чому такий супер-гігант індустрії, як Disney, запропонував українцям співпрацю.

Читай также: Что будет со здоровьем, если белый сахар полностью заменить коричневым?

Почалося усе з того, що компанія Disney шукала нових виробників солодощів для роботи в інших країнах. Її не влаштовувало, що продукти, які виробляються більшістю фабрик, містять величезну кількість цукру і шоколаду. А завершилося тим, що контракт з Disney підписала дніпровська кондитерська компанія Truff Royal. За його умовами протягом року компанія буде виробляти вафлі і батончики з мінімальною кількістю цукру.

Герої Disney привчатимуть дітей їсти корисне

Брендуватимуть продукт логотипом Діснея. На пакуванні смаколиків зображатимуть героїв діснеївських мультфільмів та кіно. І сподіваються, що Рапунцель, Білосніжка, Людина-павук та інші персонажі переконають дітей відмовитися від шкідливої їжі. А власне їхні образи асоціюватимуться у ласунів із користю та здоров'ям.

10 місяців обговорювали рецептуру 

За словами директора з маркетингу Truff Royal Артема Кравченка, 10 місяців його компанія разом з представниками Disney детально розглядали рецепти. Солодощі під американським брендом продають у всьому світі, є вони і в Україні. Але в останні кілька років в компанії змінили політику і повністю відмовилися від шоколаду та інших продуктів з великою кількістю цукру в продуктах. Причина - це занадто шкідливо для дітей.

Читай также: Чем можно заменить сахар

У 2018 році Truff Royal і Disney підписали договір про ліцензоване виробництво:

  • солоних вафель із цільнозернового борошна, в яких цукор повністю замінений стевією;
  • батончиків з фруктами, але без шоколаду;
  • міксів з горіхів і сухофруктів з нульовим вмістом сірки і без додавання цукру.

Так в асортименті українських смколиків з'явилися вафлі з томатами для маленьких принцес. Продукт не містить ароматизаторів, барвників та трансжирів, а замість цукру використовують натуральний підсолоджувач - стевію.

І погодьтеся, це чудово, що українські виробники підтримують глобальні тренди і дбають про здоров'я майбутніх поколінь.

Хто такі Truff Royal?

Українська компанія, виробництво якої зосереджене у Дніпрі. Існує вже 13 років і виготовляє кондитерські вироби: вафлі, енергетичні батончики, цукерки та інше. Подукти не містять цукру і штучних ароматизаторів. Смаколики цієї компанії продають в АТБ і невеликих магазинах, також їх експортують до Голландії, Азербайджану і країн Прибалтики.

Читай также: Чистая кожа, тонкая талия: рецепты десертов БЕЗ сахара

Ваги українському виробнику додає те, що компанія пройшла прискіпливу перевірку Disney. Перевіряли все: чи хороші у співробітників умови праці, на якому рівні пожежна безпека, чи не використовують дитячу або рабську працю і так далі. Нині новий контракт підписаний, але обговорення певних питань продовжується. Коли точно смаколики будуть у продажу - невідомо, але на корисний продукт варто трохи зачекати.

Якщо не можете втриматися від солодкого, то хоча б не перевищуйте максимально допустиму норму цукру, яку можна споживати протягом доби.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK