300 пар одружилося на Національному святі шоколаду

Близько 300 закоханих пар зафіксували своє кохання у шоколаді і офіційно одружилися прямо на Національному святі шоколаду у Львові. Недарма солодкий лютневий фестиваль назвали "Chocolate Love Edition". За традицією свята відвідувачів також дивували новими величезними скульптурами з шоколаду, кондитерськими новинками і незвичайними смаками солодощів.   

"Кохання-видання - 2019" у шоколаді

Читай также: Как приготовить шоколад в домашних условиях

Солодке свято розпочали спеціально 14 лютого у День закоханих і не прогадали, коли облаштували для усіх закоханих  чарівну зону «Шоколадне Весілля». 

Одразу під час відкриття свята закохана пара із міста Запоріжжя офіційно зареєструвала свій шлюб.  Анна Компанієць та Костянтин Генов - перші отримали шоколадне свідоцтво. Наступного дня одружилися ще 50 пар.

Протягом чотирьох днів три сотні разів звучав весільний марш, поки наречені йшли червоною доріжкою до великого серця із шоколаду. Усе було за традицією: ведуча, музика, привітання, свідоцтво, багато шоколаду і п'янкого ігристого. Із незвичайного - молодята також розписувалися на шоколадному свідоцтві про одруження, замість хліба-солі змагалися, хто відкусить більший шматок від плитки шоколаду, а потім  фотографувалися із Шоколадним королем. Сімейне фото щасливої пари було спражнє.

Про можливість шоколадно-романтичного одруження  організатори свята оголосили на своїй сторінці у соцмережі. А потім всі бажаючі пари реєструвалися для участі в незвичайній церемонії, яку, до речі, проводили безкоштовно!  Шоколадні одруження відбувалися у рамках проекту «Кохання поза часом», який другий рік поспіль реалізує Міністерство юстиції України у Львові. Зареєструвати шлюб в іншому місті можна за одну добу. 

Нові цікавинки Львівського Свята Шоколаду 

Родзинкою лютневого свята стала 6-метрова шоколадна піца. Шоколадне містечко, яким курсує іграшковий паровоз, доповнили новими скульптурами: серця, закохані ведмедики тощо. У центрі уваги були: 9-метрова коробка цукерок, 5-метровий шоколадний млин, 3-метровий шоколадний ведмідь і шоколадна карта України розміром 8 на 5 метрів.

Читай также: Ласунчики, вам сюди: 3 найкрутіші музеї шоколаду в Україні

Поціновувачам шоколаду виробники представили ласощі – на будь-який смак і в незвичайних формах. Пригоститися можна було будиночками, грошима і навіть мобільниками. Була навіть ванна з шоколадом, у якій відвідувачі робили селфі.

Свято запам'яталося тоннами найсмачнішого шоколаду, майстер-класами від знаменитих шоколатьє, різноманітними цікавинками і подарунками, зокрема: смачним гарячим какао та шоколадками із передбаченням. Протягом свята продали більше двох тонн гіркої смакоти.

Нагадаємо, що під час осіннього свята шоколаду у Львові виготовили велику шоколадну карту України

Раніше ми писали, чим дивували на фестивалі "Ужгородська палачинта - 2019".  

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK