Тріска, запечена в конверті: рецепт Руслана Сенічкіна

М'ясо тріски, приготоване, на пару або запечене у духовці, є чудовим дієтичним продуктом. При мінімумі калорій і жирів це відмінне джерело білка, вітамінів і мікроелементів.

Як приготувати смачну тріску, скориставшись конвертом для запікання, розкаже та покаже ведучій передачі "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін.

Швидко, з мінімумом зусиль, корисно та смачно!

Читай также: Белая рыбка за полчаса: рецепт трески с овощами

А якщо ви хочете дізнатися більше смачних та цікавих рецептів від Руслана Сенічкіна, шукайте їх ТУТ

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK