Літні закуски: рецепт сорбету з огірків

Ми вже розповідали, як приготувати полуничний та малиновий сорбет. Будь-які фрукти можуть стати основою для цього освіжаючого рецепту. Але, зізнаємось, цей рецепт нас вразиві довів, що смачний сорбет цілком можливий і з овочів, наприклад з огірків.  Так, це буде не солодкий десерт, а вишукана закуска. Освіжаюча та пікантна. 

Інгредієнти: 

  • 600 г молодих міцних огірків
  • 250 г м'якого вершкового сиру (можна замінити за бажанням рикоттой, маскарпоне або навіть свіжим козячим сиром)
  • сік 1 лимона маленького
  • 2-3 гілочки чебрецю
  • сіль, мелений чорний перець

Для подачі:

  • свіжа редиска
  • 1-2 невеликих огірка

Спосіб приготування: 

  1. Очистіть огірки від шкірки, видаліть насіння, поріжте їх на невеликі шматочки і приберіть в морозильник на 1,5-2 ч.
  2. Покладіть заморожені огірки в блендер, додайте холодний вершковий сир, сік лимона, сіль і перець. Збийте в однорідне пюре.
  3. Викладіть отриману масу в кондитерський мішок з фігурною насадкою і наповніть невеликі стаканчики. Поперчіть і прикрасьте листочками чебрецю. Подавайте морозиво з тонко нарізаною редискою і огірками як закуску.

Читай также: Домашний огуречный лимонад (простой рецепт)

Смачного!

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK