Фріттата зі щавлем та ковбасками (новий рецепт Руслана Сенічкіна)

Фріттата це італійський омлет,  ідеальний середземноморський швидкий і смачний сніданок з насиченим смаком. 

Свої версії цієї страви є і у інших країн середземноморського регіону. Так, в Іспанії це тортилья, в Алжирі і Тунісі - макуді або таджин. 

Фріттату зазвичай готують на плиті на повільному вогні, після чого ставлять в духовку (з функцією верхнього вогню) або накривають сковороду кришкою і так доводять до готовності. Інгредієнтами фріттати можуть бути майже будь-які продукти: м'ясні, рибні, овочі, трави, сири, гриби і макаронні вироби.

Сьогоднішній варіант - з ситними ковбасками та кориснею щавлією. А як приготувати смачну італійську фріттату на домашній кухні, розказав та показав телеведучий, добре відомий своїм кулінарним талантом - Руслан Сенічкін.

Читай также: Весенний завтрак: фриттата с тыквой и травами

Більше цікавих та смачних рецептів від Руслана Сенічкіна ви знайдете ТУТ

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK