Фріттата це італійський омлет, ідеальний середземноморський швидкий і смачний сніданок з насиченим смаком.
Свої версії цієї страви є і у інших країн середземноморського регіону. Так, в Іспанії це тортилья, в Алжирі і Тунісі - макуді або таджин.
Фріттату зазвичай готують на плиті на повільному вогні, після чого ставлять в духовку (з функцією верхнього вогню) або накривають сковороду кришкою і так доводять до готовності. Інгредієнтами фріттати можуть бути майже будь-які продукти: м'ясні, рибні, овочі, трави, сири, гриби і макаронні вироби.
Сьогоднішній варіант - з ситними ковбасками та кориснею щавлією. А як приготувати смачну італійську фріттату на домашній кухні, розказав та показав телеведучий, добре відомий своїм кулінарним талантом - Руслан Сенічкін.
Читай также: Весенний завтрак: фриттата с тыквой и травами
Більше цікавих та смачних рецептів від Руслана Сенічкіна ви знайдете ТУТ.
Смачного!