Плов зі стегенцями в рукаві для запікання

Так, справжній плов готується з баранини із додаванням безлічі ароматних спецій. Але не всім до смаку такий різновид м'яса до того ж, не завжди просто його знайти. Куди простіше приготувати плов із курятиною. А з варіантом запікання в рукаві приготування цієї страви взагалі буде справою швидкою, як то кажуть, на лініву хазяйку.

Краще обрати курячі стегенця. Плов вийде з добре пропеченим м'ясом, ароматний и смачний. 

інгредієнти: 

  • Стегенця - 2 шт.
  • Рис - 1 ст.
  • Вода - 2 стакана
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 1 2-3 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Морква - 1шт.
  • Спеції для плову - за смаком

Спосіб приготування:

1. Моркву, цибулю, часник очищаємо. Цибулю дрібно нарізаємо, часник пропускаємо через прес, моркву натираємо на крупній тертці.

2. На сковорідку наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і викладаємо стегенця. Смажимо до тих пір, поки не з'явиться ароматна кірочка.

3. Беремо рукав для запікання, закріплюємо його з одного боку, викладаємо всередину підсмажене м'ясо, додаємо промитий рис, нарізану цибулю, моркву, часник.

4. Також додаємо спеції і приправи за смаком, солимо, перчимо.

5. І в самому кінці вливаємо воду. Закріплюємо рукав і з другої сторони.

6. Викладаємо рукав на деко і ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин.

Смачного!

Читай также: Японский плов от Екатерины Кухар и Александра Стоянова

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смачний з курятиною та зернами гранату та ділилися рецептом солодкого плову

 

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK