У назві цього традиційного ірландського страви криється парадокс. «Колканнон» в дослівному перекладі з ірландського означає «білокачанна капуста». Тим часом, будь-яка енциклопедія підтвердить, що колканнон - картопляне блюдо. Насправді ніякого протиріччя немає: колканнон і справді є картопляним переважно блюдом, але - з капустою.
Колись колканнон вважалася однією з основних, недорогих страв ірландської кухні, яку їли протягом усього року. Тепер же її готують тільки восени і взимку, коли настає сезон капусти калє.
Як приготувати правильно колканнон, розказав та показав відомий телеведучий та досвідчений кулінар Руслан Сенічкін в відео-рецепті.
Смачного!
Читай также: Салат з краснокочанної капусти та яблук - зірка вечері
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати запечене ірландське жарке, а наші друзі - ivona.bigmir.net - знайомили читачів з яскравими особливостями ірландської кухні.