Рецепти Руслана Сенічкіна: як приготувати колканнон

У назві цього традиційного ірландського страви криється парадокс. «Колканнон» в дослівному перекладі з ірландського означає «білокачанна капуста». Тим часом, будь-яка енциклопедія підтвердить, що колканнон - картопляне блюдо. Насправді ніякого протиріччя немає: колканнон і справді є картопляним переважно блюдом, але - з капустою.

Колись колканнон вважалася однією з основних, недорогих страв ірландської кухні, яку їли протягом усього року. Тепер же її готують тільки восени і взимку, коли настає сезон капусти калє.

Як приготувати правильно колканнон, розказав та показав відомий телеведучий та досвідчений кулінар Руслан Сенічкін в відео-рецепті. 

Смачного! 

Читай также: Салат з краснокочанної капусти та яблук - зірка вечері

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати запечене ірландське жарке, а наші друзі - ivona.bigmir.net - знайомили читачів  з яскравими особливостями ірландської кухні

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK