На День незалежності: цукерки "Фарби художника"

На День незалежності України варто приготувати щось виняткове, святкове. А що може бути більш доречним, ніж десерт в кольорах українського прапора? Ми вже розповідали читачам, як приготувати торт та цукерки "Слава Україні!", а тепер ділимося рецептом цукерок, що їхній автор назвав "Фарби художника". Але, виконані з жовтим та блакитним харчовими барвниками, вони чудово пасуватимуть до святкового столу на День незалежності України. 

Інгредієнти:

  • Шоколад білий - 550 гр.
  • Харчові барвники 2-х кольорів
  • Арахіс - 60 гр.
  • Карамельний соус

Спосіб приготування:

  1. Білий шоколад розтопити і розлити по трьом мисках (2 маленькі і 1 трохи більше).
  2. У ті миски, що трохи менше, додаємо харчові барвники, в нашому випадку - це жовтий і блакитний, добре перемішуємо.
  3. У миску з білим шоколадом, ложкою, тонкою цівкою розбризкуємо кольоровий шоколад, спочатку один колір в одну сторону, потім інший колір, відповідно в інший бік.
  4. Беремо велику форму для льоду і проробляємо те ж саме (за формою в різні боки розбризкують кольоровий шоколад).
  5. Розмальовані форму для льоду заповнити шоколадом з великої миски до верху і тут же перевернути форму над мискою і вилити назад.
  6. Прибрати надлишки шоколаду зверху форми, змахнувши його ножем. І відразу поставити в холодильник, до застигання шоколаду.
  7. Заздалегідь обсмажений арахіс розкласти по формах, буквально по 2-4 шт.
  8. Арахіс залити карамельним соусом до половини формочок, а зверху залити шоколадом з великої миски.
  9. Прибираємо надлишки ножем, добре придавлюючи його.
  10. Прибираємо в холодильник хвилин на 30.
  11. Витрушуємо наші отримані цукерки їх форми.

Читай также: "Український прапор" - рецепт коктейлю з присмаком свободи

Джерело рецепту і фото: photocook.ru. 

Смачного!

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK