Страви Шотландії прості, ситні і смачні. Як і цей суп - легкий, в той же час ситний, з незабутнім смаком.
Советы, рецепты и полезную информацию о постном меню вы найдете ТУТ.
Томати надають йому кислинку, а капуста з кмином - відчуття, ніби суп був приготовлений в печі.
Інгредієнти:
- 1/2 склянки великих вівсяних пластівців
- 1 морква
- 1 цибуля-порей
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 1 невеликий качан капусти
- 1 банка (425 г) консервованих томатів у власному соку
- 800 мл овочевого бульйону
- 1 ч. л. сушеного кмину
- 1/2 ч. л. цукру
- 1 ст. л. ріпакової олії
- 1 лавровий лист
- 1/2 ч. л. солі
- Перець - за смаком
Спосіб приготування:
1. У широкому сотейнику розігрійте на середній температурі рапсове масло, покладіть тонко нарізану моркву, білу частину цибулі-порею, ріпчасту цибулю, перемішайте.
2. Накрийте кришкою і тушкуйте близько 10 хвилин поки овочі не виділять сік.
3. Додайте нашинковану капусту і тушкуйте під кришкою ще 8 - 10 хвилин.
4. Покладіть помідори, бульйон, вівсяні пластівці, кмин, цукор, лавровий лист, сіль і перець за смаком.
5. Варіть, не накриваючи кришкою, близько півгодини, до готовності вівсянки і капусти. Лавровий лист по закінченні варіння видаліть.
Читай также: Вкусный пост: морковный крем-суп с яблоком и орехами
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами пісного супу Мінестроне та розказували, які супи найбільш корисні.