Рецепт пісного вівсяного супу (шотландська кухня)

Страви Шотландії прості, ситні і смачні. Як і цей суп - легкий, в той же час ситний, з незабутнім смаком.

Советы, рецепты и полезную информацию о постном меню вы найдете ТУТ.

Томати надають йому кислинку, а капуста з кмином - відчуття, ніби суп був приготовлений в печі. 

Інгредієнти: 

  • 1/2 склянки великих вівсяних пластівців
  • 1 морква
  • 1 цибуля-порей
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 невеликий качан капусти
  • 1 банка (425 г) консервованих томатів у власному соку
  • 800 мл овочевого бульйону
  • 1 ч. л. сушеного кмину
  • 1/2 ч. л. цукру
  • 1 ст. л. ріпакової олії
  • 1 лавровий лист
  • 1/2 ч. л. солі
  • Перець - за смаком

Спосіб приготування:

1. У широкому сотейнику розігрійте на середній температурі рапсове масло, покладіть тонко нарізану моркву, білу частину цибулі-порею, ріпчасту цибулю, перемішайте.
2. Накрийте кришкою і тушкуйте близько 10 хвилин поки овочі не виділять сік.
3. Додайте нашинковану капусту і тушкуйте під кришкою ще 8 - 10 хвилин.
4. Покладіть помідори, бульйон, вівсяні пластівці, кмин, цукор, лавровий лист, сіль і перець за смаком.
5. Варіть, не накриваючи кришкою, близько півгодини, до готовності вівсянки і капусти. Лавровий лист по закінченні варіння видаліть.

Читай также: Вкусный пост: морковный крем-суп с яблоком и орехами

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами пісного супу Мінестроне та розказували, які супи найбільш корисні

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK