Великий піст: рецепт омлету без яєць

Тим, хто тримає піст, важко зробити сніданки такими, як завжди. Адже яєчня чи омлет - найпопулярніші страви на сніданок. Втім, можемо вас заспокоїти, існує можливість приготувати цілком гідної заміни омлету чи яєшні, досить буде лише використовувати замість яєць - сир тофу.

Інгредієнти:

  • Тофу - 300 м
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідори - 100 г
  • Соєвий соус - 2 ст.л
  • Зіра - 1/2 ч.л
  • Коріандр - 1/2 ч.л
  • Куркума - 1/2 ч.л
  • Зелену цибулю або кінза - за смаком
  • Сіль, чорний перець - за смаком

Спосіб приготування:

1. Поставте сковороду на середній вогонь і просмажте на ній коріандр і зіру до появи приємного аромату.

2. Спеції подрібніть в ступці. Влийте на сковороду олію, додайте дрібно нарізаний часник і білу частину зеленої цибулі. Обсмажте, помішуючи, до розм'якшення овочів.

3. Додайте розкришений тофу і обсмажуйте ще 2-3 хвилини, перемішуючи і роздавлюючи більші шматочки тофу лопаткою.

4. Додайте на сковороду різані помідори, соєвий соус, спеції і куркуму. Добре перемішайте. Готуйте страву до випаровування більшої частини вологи.

5. Після додайте дрібно нарізану зелену цибулю, перемішайте і зніміть з вогню.

6. Перед подачею приправте яєчню з тофу сіллю і чорним перцем і прикрасьте зеленню кінзи.

Смачного!

Читай также: Рецепт пісного Наполеона

Нагадаємо, раніше ми розповідали про адаптований до посту рецепт відомого супу Мінестроне, а також ділилися рецептом пісних котлет з моркви

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK