Фото: www.istockphoto.com
Котлети з моркви виходять апетитними, красивими. Готуються вони швидко і легко. В цьому рецепті немає яєць (це пістний рецепт), але, додайте в морквяний фарш яйце і котлети стануть ще смачніше.
Котлети з моркви виходять ніжними, а щоб вони зберігали форму при смаженні, їх слід робити невеликого розміру.
Інгредієнти:
- Морква - 500 г
 - Крупа манна - 60 г
 - Цибуля ріпчаста - 2 шт.
 - Олія соняшникова рафінована - 50 мл.
 - Панірувальні сухарі - 6 ст.л.
 - Часник - 2 зубчики
 - Паприка солодка мелена - 1 ч.л.
 - Перець чорний мелений - 1 щіпка
 - Сіль - 2 щіпки
 - Вода - 3 ст. ложки
 
Спосіб приготування:
- Візьміть моркву, цибулю, манку, сухарі, соняшникову олію, сіль, перець. Поріжте цибулю кубиками і обсмажте на олії.
 - Лук посоліть, поперчіть і додайте паприку.
 - Почистіть моркву, натріть її на дрібній тертці або подрібніть в кухонному комбайні. Додайте моркву до цибулі.
 - Вмішайте манку і долийте води. Постійно помішуючи, тушкуйте масу 5-7 хвилин до загустіння.
 - Додайте в масу подрібнений часник.
 - Зліпити маленькі котлетки і обваляйте їх у сухарях.
 - Занурте їх в розігріте рослинне масло і обсмажте з обох сторін.
 

Фото: www.istockphoto.com
Як подавати
Читай также: Кому каротинчику? Небанальные рецепты блюд из моркови
Подавайте морквяні котлети гарячими з пісним майонезом, кетчупом або пісними подливами.
Смачного!
                  







