Котлети - страва невибаглива і зручна, їх можна приготувати на пару днів наперед. А ще котлети - це не обов'язково м'ясо. Існує безліч варіантів пісних котлет. Трьома найбільш цікавими з них поділився кулінар та телеведучій Руслан Сенічкін.
Пісні квасолеві котлети
Складові:
- 0,5 кг червоної квасолі,
- 1 морква,
- 1 ріпчаста цибуля,
- 5 ст. л. рослинного масла,
- 2 ст. л. панірувальних сухарів,
- чорний мелений перець,
- дрібка солі.
Спосіб приготування:
Пісні котлети з грибами
Складові:
- 1 кг картоплі,
- 200 г печериць,
- 1 цибулина,
- 100 г панірувальних сухарів,
- спеції і масло.
Спосіб приготування:
Пісні котлети з капусти
Складові:
- капуста,
- цибуля,
- морква,
- картопля,
- вівсяні пластівці,
- крохмаль,
- кмин,
- петрушка,
- панірувальні сухарі,
- рослинна олія,
- сіль і перець
Спосіб приготування:
Читай также: Постные котлеты: ТОП-5 рецептов от Food&mood
Більше рецептів від Руслана Сенічкіна ви зможете знайти ТУТ.
Смачного!