Домашнє морозиво: ТОП-5 рецептів від Foodandmood

Фото: www.istockphoto.com   

Ще в давні часи нащі пращури робили десерт у вигляді замороженого молока з цукром, нарізаного порційно. Це й було перше морозиво. Але не слід вважати, що саме ми винайшли ці ласоці - молочні десерти раз у раз з'являлися на всіх кухнях світу

За ним не обов'язково йти до магазину, можна приготувати й в домашніх умовах. А смачними рецептами ми з радістю з вами поділимося. 

Відкриває наш ТОП найменш рецепт дієтичного морозива. Найжирніше і калорійне морозиво - це пломбір, жирність його досягає 15%. Жирність вершкового - близько 10%, а молочного - 3,5%. Тому, якщо хочете уникнути зайвих жирів в раціоні, готуйте низькокалорийне морозиво з йогурта

Фото: www.istockphoto.com  

Читай также: Как правильно приготовить жареное мороженое

Багато з нас пам'ятають смак справжнього натурального пломбіру. Морозиво по ГОСТу готувалося з цільного молока і жирних вершків, свіжих яєць. Й не потрібно сумувати за ним, на домашній кухні ви зможете відтворити цей десерт за нескладним рецептом

Фото: www.istockphoto.com  

Банани, фініки, ожина, персики, малина - всі ці дари літа можно покласти в морозиво. Ну в якому супермаркеті ви зможете купити таке? Тільки вдома готується найсмачніше! А як все влаштувати, дивіться у відео-рецепті

Фото: www.istockphoto.com  

Читай также: Десерт дня: морозиво зі згущеним молоком

Виявляється, морозиво можна приготувати і без молока. Якщо у вас є сир, то буде і смачне морозиво. Є кілька способів приготувати його в домашніх умовах. Ми поділимося трьома найцікавішими рецептами морозива із сиру: з сиром та бананом, з сиром та яблуками та з сиром та сгущеним молоком. 

Фото: www.istockphoto.com  

А завершує нашу добірку рецепт морозива від тренера телешоу "Зважені та щасливі" Марини Боржемскої. Шоколадний сорбет за її рецептом не містить зайвих калорій та дуже смачний. 

Фото: www.istockphoto.com  

Читай также: Что любимое мороженое расскажет о вашем характере

Морозиво - винятковий десерт, його можна їсти хоч кожен день! В Італії навіть є ресторан, де в кожній страві так чи інакше присутнє морозиво, уявляєте?! А в Данії кожному покупцю морозива, що має бороду, пропонують накладку для бороди - щоб бородачі навіть не мали сумнівів, чи їсти їм морозиво, чи про чистоту бороди подбати.  

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK