Грецький сніданок: фета, запечена з медом

Цей сир називають справжньою візитною карткою Греції, його люблять за ніжну консистенцію і пікантний солонуватий смак.

Відомий телеведучий та кулінар Руслан Сенічкін вирішив приготувати страву з грецьким колоритом - ароматний сир фета, запечений з медом і травами.

Записуйте рецепт і насолоджуйтеся грецьким сніданком!

А ви знали, що...

... слово «фета» в перекладі з грецької означає «кусень». Це й не дивно. Як за часів Гомера, так і зараз, фету нарізають досить великими шматками, щоб вона, в силу своєї розсипчастої структури, не кришилася. До речі, хто бував в Греції знає, що навіть в славетно відомий грецький салат місцеві сир кладуть одним великим бруском, а не ріжуть кубиками, як у нас.

Смачного!

Читай также: Ніжні деруни з молодої картоплі, нуту і сиру фета (відео-рецепт)

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як теперь в Україні може називатися сир фета, а також діл. илися рецептом смачного пирога з буряком та фетою

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK