2021 рік був проголошений ООН роком фруктів і овочів. Він буде присвячений поширенню інформації про їх поживну цінность і пропаганді здорового способу життя. Долучилися до цієї ініціативи й у популярному ранковому шоу "Сніданок з 1+1". Ведучі вирішили готувати якомога більше страв з овочами та фруктами. І ось - новий рецепт - рагу "Люся"!
Чи можна було б назвати цю страву теплим салатом. Але відомий телеведучий та кулінар Руслан Сенічкін наполягає на багатозначній назві - рагу "Люся", тому слухаємося автора рецепту. І як би там ні було, страва за цим рецептом - рагу чи теплий сатал - виходить смачна, красива, корисна та яскрава!
Інгредієнти
- Гарбуз - 300 г.
- Ріпчаста цибуля -1 шт.
- Печериці - 100 г.
- Томатний соус - 2 ст.л.
- Сир бринза - 30 г.
Спосіб приготування:
Смачного!
Давайте дружити!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати "Римське" рагу з бичачих хвостів та відповідали на питання, чому деякі люди не люблять овочі.