Новий рецепт Сенічкіна: овочеве рагу "Люся"

2021 рік був проголошений ООН роком фруктів і овочів. Він буде присвячений поширенню інформації про їх поживну цінность і пропаганді здорового способу життя. Долучилися до цієї ініціативи й у популярному ранковому шоу "Сніданок з 1+1". Ведучі вирішили готувати якомога більше страв з овочами та фруктами. І ось - новий рецепт - рагу "Люся"!

Чи можна було б назвати цю страву теплим салатом. Але відомий телеведучий та кулінар Руслан Сенічкін наполягає на багатозначній назві - рагу "Люся", тому слухаємося автора рецепту. І як би там ні було, страва за цим рецептом - рагу чи теплий сатал - виходить смачна, красива, корисна та яскрава! 

Інгредієнти

  • Гарбуз - 300 г.
  • Ріпчаста цибуля -1 шт.
  • Печериці - 100 г.
  • Томатний соус - 2 ст.л.
  • Сир бринза - 30 г.

Спосіб приготування:

Смачного!

Давайте дружити!

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати "Римське" рагу з бичачих хвостів та відповідали на питання, чому деякі люди не люблять овочі

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK