Вони ніжні та пухнасті, оскільки пиво працює подібно до дріжджів. Смак його трохи помітний, але в цілому робить добре враження. Навіть тим людям, які не люблять пиво, ці млинці мають сподобатимся.
Добре ці млинці підходять для несолодких начинок на основі сира, овочів та м'яса.
Інгредієнти:
(виходить близько 18-20 штук діаметром 18-20 см.)
- 1 склянка пива (1 склянка = 250 мл)
- 1 склянка молока
- 1 і 3 / 4-2 склянки пшеничного борошна
- 2 яйця
- 1 чайна ложка солі
- трави - за бажанням
- 2 столові ложки олії
Спосіб приготування:
- Взбити яйця та змішайте з пивом, молоком та спеціями.
- З’єднайте все з борошном і нарешті влийте олію, яку акуратно розмішайте ложкою (завдяки олії млинці не прилипнуть до дна сковороди).
- На розігріту сковороду енергійно розливайте тонкий шар маси. Та смажте млинці з обох боків, поки вони не стануть трохи коричневими.
Смачного!
Давайте дружити!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати млинці на окропі - тонкі та смачні. А також радили, як ще можна використати пиво в кулінарії.