Млинці на пиві (простий рецепт)

Вони ніжні та пухнасті, оскільки пиво працює подібно до дріжджів. Смак його трохи помітний, але в цілому робить добре враження. Навіть тим людям, які не люблять пиво, ці млинці мають сподобатимся. 

Добре ці млинці підходять для несолодких начинок на основі сира, овочів та м'яса. 

Інгредієнти:

(виходить близько 18-20 штук діаметром 18-20 см.)

  • 1 склянка пива (1 склянка = 250 мл)
  • 1 склянка молока
  • 1 і 3 / 4-2 склянки пшеничного борошна 
  • 2 яйця
  • 1 чайна ложка солі
  • трави - за бажанням
  • 2 столові ложки олії

Спосіб приготування: 

  1. Взбити яйця та змішайте з пивом, молоком та спеціями.
  2. З’єднайте все з борошном і нарешті влийте олію, яку акуратно розмішайте ложкою (завдяки олії млинці  не прилипнуть до дна сковороди).
  3. На розігріту сковороду енергійно розливайте тонкий шар маси. Та смажте млинці з обох боків, поки вони не стануть трохи коричневими.

Смачного!  

Давайте  дружити!

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати млинці на окропі - тонкі та смачні. А також радили, як ще можна використати пиво в кулінарії

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK