Різотто - з гречки та спаржі (цікавий рецепт Руслана Сенічкіна)

Чоботар без чобіт, а різотто - без рису! Вперше Руслан Сенічкін приготує традиційне італійське блюдо з ... української гречки.

Інгредієнти:

  • гречка - 250 г,
  • спаржа - 150 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 3 зубчики,
  • горошок - 150 г,
  • біле сухе вино - 100 мл,
  • вершкове масло - 40 г,
  • спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Чим нас здивує новинка і буде вона смачною - дивіться прямо зараз в відо-рецепті каналу 1+1. 

А якщо ви хочете посмакувати справжнім ризотто, то вам знадобиться базовий рецепт страви. Смачним виходить і різотто з куркою та грибами. А ще в скарбничці нашіх рецептів різотто є різотто з мідіями від ресторатора Савви Лібкіна

Читай также: Секреты итальянцев, помогающие вкуснее готовить

Різотто - надихає на кулінарні експерименти. Так, ми вже розказували, як приготувати перлотто - ще одну варіацію цієї популярної української страви.

А ще більше смачних та цікавих рецептів від Руслана Сенічкина ви зможете знайти ТУТ

Смачного!

 

Выбор редакции