Чоботар без чобіт, а різотто - без рису! Вперше Руслан Сенічкін приготує традиційне італійське блюдо з ... української гречки.
Інгредієнти:
- гречка - 250 г,
- спаржа - 150 г,
- цибуля - 1 шт.,
- часник - 3 зубчики,
- горошок - 150 г,
- біле сухе вино - 100 мл,
- вершкове масло - 40 г,
- спеції за смаком.
Спосіб приготування:
Чим нас здивує новинка і буде вона смачною - дивіться прямо зараз в відо-рецепті каналу 1+1.
А якщо ви хочете посмакувати справжнім ризотто, то вам знадобиться базовий рецепт страви. Смачним виходить і різотто з куркою та грибами. А ще в скарбничці нашіх рецептів різотто є різотто з мідіями від ресторатора Савви Лібкіна.
Читай также: Секреты итальянцев, помогающие вкуснее готовить
Різотто - надихає на кулінарні експерименти. Так, ми вже розказували, як приготувати перлотто - ще одну варіацію цієї популярної української страви.
А ще більше смачних та цікавих рецептів від Руслана Сенічкина ви зможете знайти ТУТ.
Смачного!