В Україні вироблятимуть чипси зі свинячої шкіри

Чипси займають третє місце в десятці продуктів, які викликають майже наркотичну залежність. Їх вживають просто так, як закуску до пива, як перекус, смакують замість попкорну під суботній фільм...

Популярність продукту спонукає виробників придумувати все нові і нові смаки, щоб задовольнити забаганки гурманів і тих поціновувачів хрусткого продукту, що намагаються дотримуватися принципів здорового харчування. Так, сучасні чипси готують з овочів, водоростей норі, фруктів, кокоса, з насіння льону та інших інгредієнтів. Про 5 варіантів абсолютно нешкідливих чипсів ми вже розповідали. 

Читай также: По-домашнему: 10 продуктов, из которых можно сделать чипсы

Є й зовсім незвичайні снеки. В Данії хрусткі чипси роблять з медуз! До речі, цей продукт є здоровою альтернативою картопляним чипсам. А в Америці картопляні чипси друкують на 3D-принтері, щоб зробити їх дешевшими!

Український виробник придумав ще одну новинку і заявив, що буде виготовляти чипси з свинячої шкіри. Розробляли продукт на Демидівському консервному заводі, що розташований на Рівненщині.

Читай также: ТОП-5 рецептов супер-полезных домашних чипсов

Запускають новинку - чипси «Чічарон» під тороговою маркою «Дон Бекон», і сподіваються, що снек стане популярними серед поціновувачів хрусткого продукту. Цікаво, що Чічарон – це кулінарний термін для шкірки свині, так також називають шкварку.

 Чи смакуватиме чічарон українцям - покаже час. Сьогодні ж ці чипси вже увійшли в історію і поповнили колекцію снеків з незвичайними смаками

А поки пропонуємо приготувати вдома смачні та корисні апельсинові чипси

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK