Що приготувати на День незалежності України: 3 варіанти святкового меню

На честь 30-річча незалежності України напевне хочеться якось святково накрити стіл та приготувати щось концептуальне. Пропонуємо 3 концепції святкового столу.

По-перше, це можуть бути виключно страви  старовинної української кухні, що вшанують наших пращурів та стануть цікавим кулінарним досвідом. 

По-друге, можна вшанувати нашу країну за географічними ознаками та приготувати по 1-2 ставі з південноїпівнічноїсхідноїзахідної та центральної України. Таким чином ви поєднаєте усі географічні напрями на своєму столі. 

По-третє, гарна ідея - урізноманітнити стіл жовто-блакитними фарбами. Декоруйте його квітами відповідних кольорів (доречними будуть соняшники), купіть серветки в кольорах українського прапора. Та приготуйте страви в цих кольорах. Ось три, які можемо порадити. 

Торт "Слава Україні!"

Рецепт торту "Слава Україні" ми розшукали на одному з популярних кулінарних сайтів і він вразив нашу редакцію одразу як простотою інгредієнтів, так і стилізацією. Готується він швидко і порадує ваших гостей виглядом та смаком під час святкування. 

На святі солодощів ніколи не буває забагато. Тому зверніть увагу на рецепт цукерок, що їхній автор назвав їх "Фарби художника". Вони виконані з жовтим та блакитним харчовими барвниками, тому чудово пасуватимуть до святкового столу на День незалежності України. Також набір таких цукерок може бути чудовим гостинцем, якщо ви йдете святкувати у гості. 

Читай также: День незалежності України: що подати на святковий стіл

Для дорослої компанії порадимо ще й коктейль у відповідних кольорах - "Український прапор", що справить гарний настрій вам та гостям вашої вечірки на честь Дня незалежності України.

Гарного свята!

 

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK