Яловичина по-корейськи: покроковий рецепт

Корейська кухня відома у всьому світі використанням свіжих сезонних інгредієнтів місцевого походження, а також різноманітністю страв і смаків. Одна з цікавих страв - яловичина з овочами, що подається у вигляді теплого салату.

Складові: 

  • Яловичина (можна замінити на біле куряче м'ясо) - 300 г
  • Морква - 300 г
  • Лук білий - 200 г
  • Огірок (свіжі) - 300 г
  • Часник (ціла головка (не зубок!) - 1 шт
  • Перець червоний пекучий (мелений) - 0,5 ч. Л.
  • Оцтова есенція (кілька крапель)
  • Масло рослинне (для смаження м'яса і овочів, без запаху)
  • Сіль за смаком
  • Зелень (кінза, петрушка, помити і висушити) - 1 пучок

Спосіб приготування: 

  1. М'ясо нарізати вздовж волокон тонкими довгими смужками і обсмажити* в гарячому маслі хвилин 5-7.
  2. Цибулю нарізати тонкими півкільцями і смажити до злегка золотистого кольору.
  3. Тонко нашаткувати моркву, найкраше на корейській терці, додати до цибулі.
  4. Огірки нарізати тонкими кружечками або солмкою і трохи обсмажити в маслі, 2 хвилини.
  5. Все обсмажені овочі і м'ясо змішати в скляній посуді, скропити оцтовою есенцією і відразу ж добре перемішати.
  6. Часник дуже дрібно нарізати ножем, змішати з пекучим червоним перцем і трохи обсмажити в маслі (2-3 ст. л.).
  7. Влити киплячим в салат. салат ще раз добре перемішати, додати рубану зелень і прибрати в холодильник на 2-3 години.

Як гаряче блюдо можна відразу подати до столу.

Читай также: Блюдо дня: корейское Кадича

*М'ясо і овочі треба смажити окремо.

Смачного!

Выбор редакции

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK